۵ پاسخ

تو دو ماهگی و ۴ ماهگی اذیت شد؟
دختر من که اااااصلا اذیت نشد
اگه یه شب من خیلی شنگول دیدمش همون شبی بود ک صبش واکسن ۶ ماهگیش رو زده بود😄

سلام نه اصلا... فقط وقتی برگشتین ابتدا کمپرسور سرد و بعد کمپرسور گرم بزارین جای واکسنش، استامینوفن هم هر 4 ساعت یکبار بهش بدین تا فردا البته اگه وزنش خوبه بقیشم مهر و محبت و کنارش بودنه

عزيزم به هيچ عنوان قبل از واکسن نبايد استا داد به هيچ عنوان

نیم ساعت قبل واکسن بهش استامینفون دو برابر وزنش بده بقیه رو بهداشت میگن چیکار کنی

عزیزم حواست باشه واکسن دوتاهستش اگه دیدی یدونه زده یاداوری کن براشون بعضیایادشون میره بزنن