۷ پاسخ

وای عالیه ماشالله... ... از یک. سال به بعد کلا شیر شب باید قطع بشه... بعد شب وقتی شکمش سیره باید تا صبح بخوابه هر وقت که خودش گرسنه بشه بیدار میشه.. اصلا اشکالی نداره... پسر من یک. سال و دوماهشه شب تا صبح خواب نداره صدبار بیدار میشه.. و. میدونم از گرسنگی نیست دکترم بردمش هیچ فایده ای نداره

نه عزیزم خیلیم عالیه، بچه ها تو این سن ۱۲ ساعت راحت تحمل میکنن گرسنگی رو و این که دندوناشم سالم میمونه

پسر منم ۱۲ میخوره تا ۱۰ صبح

ن عزیزن خیلیم عالیه پسر من ساعت ۸ یا ۹ شیرخشک میخوره شب ۱۱ میخوابه صب ۸ بیدار میشه

چقدر خوب خوش به حالته دیگه

نه خیلی هم عالی دعا کن بچه های ما هم اینجور شن

سلام خیلی هم خوبه میگن از ۵ ماهگی شیر شبو باید قطع کرد