۷ پاسخ

بي حسي اصلا چيزي نميفهمي همون احظه هم جوجه اتو ميزارن تو بغلت كل روز عم حالت خوبه. خودت شير ميدي پاشو عوض ميكني و كيف ميكني باهاش. من كه اصلا عوارض بي حسي نداشتم. حتي درد سزارين هم نداشتم. ولي بيهوشي خيلي حال بدي داره من تو ريكاوري كه بودم پسرمو آوردن شير دادن و تمام مدت حالم خوب بود ولي يه خانمي كه كنارم بود و بيهوشي داشت همش چرت و پرت ميگفت و آه و ناله ميكرد انقدر تو حال خودش نبود كه ميخواست به بخيه هاش دست بزنه كه مجبور شدن دستشو ببندن. آمپول بي حسي از آمپول معمولي دردش كمتره و در عرض چند دقيقه كاملا بي حسي تا مياي به خودت بياي صداي بچه رو شنيدي و بهت نشون دادن و ديگه كل عمل و نميفهمي فقط تو ذوق بچه اي

عوارض بی حسی خیلی کمتر از بیهوشی هستش و لحظه شیرین بدنیا اومدن بچه رو کاملا حس میکنی همون لحظه بچه ت رو میبینی خیلی لحظه قشنگی هست و اصلا ترس و درد نداره
بهوشاومدن خیلی سخت تره

بستگی ب بدنت داره من بیحسی بودم ولی دوبار بهم آمپول بی حسی زدن ولی بی حس نشدم تیغم زدن دردشو حس کردم سریع بیهوشم کردن
هرکدوم عوارض خودشو داره ک من دیگه همشو داشتم بیحسی بعدش کمردرد و گردن درد داشتم بخاطر بیهوشی هم تمام داخل دهن و گلوم مدتی زخم شده بود

من بي حسي بودم الان كمرم و گردنم درد ميكنه اصلا نميتونم زياد سرم پايين بگيرم مخصوصا موقع شير دادن اذيت ميشم

سلام منم سزارینی ام .البته فروردین ان شالله.وبیهوشی انتخاب کردم دکتر گفت مشکلی ندارم .از بی حسی میترسم😁

ببین هرکدوم یه معایب و مزایایی داره
مثلا بیهوشی دیکه عوارضی که میگن دراثر امچول بی حسی تو کمر هست رو نداره. ولی معایبش اینه که اون لحظه بدنیا اومدن بچه رو متوجه نمیشی

والا من خودم بی حسی رو انتخاب کردم و روز عمل با دکتر بیهوشی که صحبت کردم گفت والا ما دکترامونم که میان اینجا زایمان کنن همشون بی حسی رو انتخاب میکنن چون معایبش کمتره و بیهوشی موادش رو مغز خودت و بچه اثر میذاره و بعد که میخوای به هوش بیای ممکنه چرت و پرت بگی و این چیزا ولی بی حسی خب حس بهتری به من داد و من تا یک روز اصلا سر و گردنمو تکون ندادم و اگه میخواستم اینور اونورو ببینم با ارامش سرمو اینور اونور میچرخوندم و در لحظه ای ام که سر شدم و خوابوندنم اصلا اصلا گردن تکون ندادم حتی سرمو نچرخوندم صورت دخترمو ببینم و فوری بعد از عمل تا اجازه ی غذا خوردن دادن بهم نسکافه و کاکائو تلخ و نوشابه سیاه و هرچیز کافئین داری دم دستم بود خوردم اخه کافئین مواد سری رو زود از بدن دفع میکنه تو ام حتما بخور از قبل بخر ببر بیمارستان...در کل هر انتخابی بکنی خدا هواتو داره و نگران نباش و به خدا دل ببند و توکل کن انشاالله به خوبی زایمان میکنی عزیزم