۳ پاسخ

سلام هم. ممکنه کولیک داشته باشه. و هم اینکه از شیر سیر نباشه. حتما دارو کولیک رو بعد از ظهر بهش بدید

سلام گلم دلش درد می‌کنه ببرش دکتر یا قطره پدی لاکت و کولیک ایز بهش بده کولیک ایز رو من بعد هر بار شیر دهی وندتا قطره میدم پدی لاکت رو روزی 10 قطره کولیک ایز عالیه سریع آرامش می‌کنه

سلام عزیزم اره دلش درد میکنه همه بچه ها همینن من بهش گل بنفشه با شربت گریپ میکسچر میدادم بهتر میشد برو دکتر تا برات بنویسع بهش بده اروم بشه