۶ پاسخ

عزیزم وقتی وزنش نورمال چرا میخوای بیشتر وزن بگیره؟ پسر من پور خور ، پسرم بردم دکتر گفت اضافه وزن داره. بهم گفت کنترل شده بهش شیر بدم و نذارم پرخوری کنه ،چون اضافه وزن همونطور که واسه آدم بزرگا خوب نیست واسه بچه ها هم خوب نیست. بچه تپل شاید ظاهرا با نمک باشه ولی این تپل بودن واسه سلامتیش خوب نیست .

🙄🙄وزنش که خیلی خوبه

دخترمن سه ماه وهفده روزه وزنش 5کیلو نگران نباش اما خودت هویج وسبزیجات بخور خوبه

دخترمن که دوماهش بودچهارکیلوبودخوبه که وزنش چرامیخوای چاق بشه

پسر من سه ماهه ۴۹۰۰ .دکتر گفت خوبه ...شما ک دو ماهشه خوبه عزیزم

ووووی عزیزم دیگه تا چه حد بچه من۴ماهش بود۶کیلو بود