۷ پاسخ

سلام ببخشید شما موفق شدید بچه رو به سینه برگردونید؟منم مشکل شمارو دارم

شبا طوی خواب سینه تو بدی میخوره یکم گشنه بشه مجبوره بخوره جانم
شیرخشک طعمش به دهنش خوب رفته اونو میحوره
نون خامه ای بخور یا شیرینی جات یا مربا یا کشمش یه چیز شیرین که شیرتو زیاد کنه

باید بهش گشنگی بدی هر سری تا مجبور بشه شیر خودتو بگیره ، یا با قطره شیرین بزن سر سینه گولش بزن یا توی اتاق تاریک سینتو چندبار بذار دهنش تا عادت کنه

نده دیگه بهش شیشه سینه تو نوکشو شیرین کن بده

ی دفه ترک نده کم کم مثلا در روز دوبار با سرنگ بده روز بعد سه بار بعد شیشه رو فراموش میکنه

حالاکاریش نمیشه کردترک نمیکنه مجبوری بهش بدی

یه مدت شیشه نده اگه سینه نگرفت با قطره چکون یا سرنگ بهش شیر بده...کم کم سینه میگیره...سخته ولی تنها راهش همینه