۱۴ پاسخ

در هفته حتما چند وعده سوپ جو بخور، سبزی خوردن کنار غذات داشته باش،
آب فراوان بنوش،
میوه بخور، کیوی خیلی خوبه، سیب ناشتا کمک میکنه به رفع یبوست،
اگه منع نداری پیاده روی داشته باش،
آلو خیس کن بخور
انجیر خیس کن بخور
حتما از روغن زیتون استفاده کن هر روز تو غذاهات ،تو سالادت و...
مقعدتو با روغن زیتون کمی چرب کن،
برنج کمتر بخور
شیرینی جات کمتر بخور...

من امروز از انجیر خیس خورده معجزه دیدم😁😁
سنگ بودم واقعا ولی خوب شدم .
صبح ناشتا اب ولرم بخور بعدش انجیر خیس خورده . بعد با صبحونه ات کره بخور. چند ساعت بعد راحت میشی.

امان ازاین یبوست؛کیوی؛کره؛سبزی خوردن؛خرما؛انجیر رو اب کن و بعد که نرم شد با ابش بخور؛روغن زیتون بخور اگه میتونی؛ودراخر اگر اینا جواب نداد برودکتر بهت شربت میده؛همشو باهم انجام نده هر روز یکیشو امتحان کن ببین کدوم بهت میسازه

کیوی بخور خیلی خوبه انجیر برگ زرد الو

کیوی و برگه زردآلو بخور

شاید بخاطره قرص آهن و مولتی ویتامینه ک مصرف میکنی.چون ایرانیش ممکنه نسازه ب آدم.

یه قوطی کمپوت گلابی بخور همشو

من تمر هندی خوردم یبوستم بهتر شد

من که الو آفتابی و شربت لاکسی ژل خوبم کرد

منم تو هفته۱۲ یبوست شدید گرفتم دیگه یه روز از صبح تا آخرشب هیچ غذایی نخوردم فقط چند دفعه انجیر خیسوندم با آب جوش اول آبشو خوردم بعد انجیر یه لیوان شیر خوردم و کاهو زیادی با آبغوره که بعدش خوب شدم

سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم
دکترم قرص آهنم رو عوض کرد و گفت حتما روزانه کیوی یا انگور بخورم . همراه با غذا کاهو و سبزی بخورم و قبل شام هم یک قاشق روغن زیتون بخورم
اینا همش ملینه و برای یبوست خوبه

سالاد کاهو باغذا داشت باش کیوی سیب باپوست پرتغال گلابی

خوردن آلو انجیر آب انجیر کیوی و خوردن مایعات زیاد

سلام عزیزم مصرف مایعات و سبزیجات رو تو وعده غذاییتون حتما بگنجونید ...روغن زیتون ...الو خورشتی ...انجیر ...برگه زردالو حتما تو برنامه روزانتون داشته باشید