۱۱ پاسخ

عزیزم من کولیف دادم موثر بود کولیک اید و دابمتین و کولیک ایز برای پسرم مناسب نبود

فقط عرق نعناع ابجوش یه کوچولونبات هرروز بدید منم اوایل میگفتم خوب نیست مادرم گفت توخودتم باهمینا بزرگ شدی

یکی هم اینکه موقع بغل گرفتن میتونی آروم آروم بغل گوشش صحبت کنی ، لالایی بگی یا هرچی که آرومش کنه ، با اینا دردش رو فراموش می‌کنه آروم میشه انشاءالله

گلم بهترین دارو اینه که روبه شکم رو دستت بذاری و بگردونی و براش صدای سشوار هم بذاری با نرم‌افزار ... برا ما که هیچ دارویی مثل این اثر نکرد ... آخرا هم که زن و شوهر خسته شده بودیم از راه رفتن و دویدن ، یه توپ پیلاتس گرفتیم روی اون بغلش میکردیم آروم آروم بالا پایین میشدیم مثل ننو

ایزی کول اگه گیرت بیاد خیلی خوبه

من دایمیتیگون دادم تاثیر بهتری داشت

منم کولیف استفاده میکنم راضیم.

اهورا نی نی بهش بده که عالیه حرف نداره

پدی لاکت عالییه،پسر من فقط بااین آروم شد.

قطره کولیک ez بده خیلی بهتر از کولیک ایده

پدی لاکت برای نفخه بهش بده برای دل دردو دلپیچش هم کولیف بده