۲ پاسخ

سلام من دخترمو یه سالوسه ماه بود گرفتم خیلی وزنش کم بود می بردم بهداشت میگفتن وزنش خیلی خیلی کنه باید ببری دکتر سرتودردنیارم انقدر دکتر بردم انقدر ازمایش دادم که نگو امادرس نشد تا از شیر گرفتم خیلی خیلی عذاب کشیدم خودم شبهاگریه میکردم امادخترم اذیت نشدچون غذا میخورد سیرمیشد راحت میخوابید خدا روشکر وزنشم خوب شداماپیشنهاد میکنم روزا شیربهش نده غذا بده اگه اومد شیرخواست حواسشو پرت کن باهاش بازی کن خوراکی مفیدبده شب شیربده

سوال منم هست از دیروز تا الان ب پسرم شیر ندادم سر بدغذا بودنش میخوام از شیر بگیرم سینه هام عین سنگ شدن بس درد دارن پسرم هم خیلی بهونه میاره خیلی کلافم 🤕