۴ پاسخ

مامان جفت پرویا ینی سرراهی.خیلی باید مراقب باشی.کارسنگین نکنی.چیزسنگین بلند نکنی.نزدیکی نکنی.پله بالا پایین نری.خیلی ایستاده نمونی وخیلی خودتو خسته نکنی.ممکنه با رشد جنین به سمت بالا کشیده بشه.

میره بالا طبیعیه الان پایین باشه

منم غربالگری اول که رفتم جفتم پایین بود
بعدش استراحت کردم و سنگینی بلند نکردم و رابطه هم خیلی کم داشتم برای آنومالی که رفتم جفتم رفته بود بالا
شما هم فقط. استراحت کن و کار سنگین اصلا انجام نده عزیزم ایشالا میره بالا

به نظرم استراحت مطلق باش
از توالت فرنگی استفاده کن