۶ پاسخ

طبیعیه گلم میترسه بخوره زمین تشویقش کن کم کم با خودت راه برر دیگه یاد میگیره

عزیزم دستشو بگیر راه بره دختر منم قبل اینک راه بیفته ی هفته ده روز فقط دست مارو میگرفت کلا باهاش راه میرفتیم دیگ بعد ده روز خودش کامل رفت بذار ترسش بریزه یهویی اصلا ولش نکن خودش هر موقع خواست تنهایی میره

دختر منم هنوز راه نمیره همش منتظرم😔

خودت‌یه طرف شوهرت اون طرف هی تشویقش کنید ک راه بره براش دست بزنید بخندید تا قدم برداره من بااین روش دخترم راه رفت

سلام عزیزم. به سلامتی خوبه دیگه.. انشاءالله به زودی ترسش میریزه و تنهایی راه میره..اوایل راه افتادن همه بچه ها همینن خصوصا دخترا.

طبیعیه عزیز خب می‌ترسه ک بخوره زمین. دستشو بگیر آروم آروم عادت میکنه درست میشه.