۵ پاسخ

وزن میگیره نگران نباش
بیشتر چیزای مقوی بخورررر

سلام عزیزم به پزشکت بگو اول
حبوبات و گوشت کبابی و شیر و ماست و مغزها و سیب زمینی و تخم مرغ بیشتر استفاده کنین
نگران نباش تپلی میشه
ماکارانی و برنج و اینا خیلی کممی بهتون نمیکنه ها فقط خودتو چاق میکنه

من ۳۰ هفته و ۴ روز بود رفتم ۱۸۵۰ بود الان ۳۳ هفتم..منم همینا رو میخورم گوشت گوسفندی کبابی زیاد میخورم..امگا ۳ هم میخورم ...تازه مغزیجات زیاد نمیخورم ولی بقیه رو زباد میخورم بعلاوه سبزی روزانه ...

منم دوروز پیش رفتم سونو ۳۲هفته ۵روزم وزن بچم بود ۲۰۴۲ گرم دکترم گفت کمه ..پودر لیدی میل بخور

برا منم همین طوری بود دکتر برام امگا3 نوشت هفته ای 3 تا دخترم هفته 38 بدنیا اومد وزنش 2800 بود