۱۲ پاسخ

عزیزم منم تا ۲۱ هفته داشتم یا ۲۲ حالت تهوع

سلام عزیزم من ۱۹ هفته هستم و کماکان بالا میارم تازه بااین که کلی دارو میخوام طبیعیه نگران نباش

نه من تا چهارماهگی حالت تهوع داشتم
بدن متفاوته

عزیزم بدن به بدن متفاوته دوستم تا آخر نه ماه حالت تهوع داشت ... اما من خودم الان که ماه چهارم هستم خوبم ...
با دکترت مشورت کن ببین اگه می تونی آمپول نوروبیون که مولتی ویتامینه بزنی ، اگر ویتامین های بدنت تامین باشه حالت تهوع کمتر میشه

هفته ۱۷ بارداری هستم هنوزم تهوع دارم
دکتر بهم گفت زنجبیل دم کن بخور
خیلی خوب بود برام

بقیه حرف خنده داری میزنن 😂😂😂😂تااخر بارداری حالت تهوع طبیعیه

نه بابا کی گفته اصن ویار بارداری رو نمیشه تضنین کرد خیلی ها تا سه ماه تموم میشن ولی خیلی ها تا دمه اتاق زایمانم بالا میارن کاملا طبیعیه

منم همین جوری هستم تازه هفته ۲۰هستم

نه چه ربطی نداره . زن دایی من سر دخترش تا ماه اخر حالت تحوع رو داشت

دقیقا منم مث تو هستم تاالانم از حالت تهوع بدون نهار هستم🤕

ن بدنا فرق داره من پنج ماهمه هنوز دارم

نه عزیزم من الان توماه چهارمم علایم هام کمتر شده ولی تهوع کمابیش هنوزباهامه