سلام.بچه ها از چند ماهگی می نشینن؟

۶ پاسخ

دختر من تو شش ماه هم نشست هم چهاردست و پا رفت الآنم از مبل میگیره و می‌ره از همون شش ماهگی تو بغل یا صندلی کودک یا گوشه مبل که خودتون ام پیشش هستید باهاش تمرین کنید زود یاد میگیره

۸ ماه و ۷ ماه به بعد دختر من ۸ ماه و خورده نشست

ممنون از همه مامانها

پسر من از سه و نیم ماهگی غلط میزد، چهارماهگیش میخزید،🤭🤭🤭 ی هفته بعد واکسن۶ ماهگیش نشست ، دو هفته اس چهاردست و پا میره، و یک هفته اس از مبل میگیره وایمیسه

بستگی داره گلم هر بچه ای یه روشی داره من پسرم نزدیک 10 ماهشه نمیشنه ولی از 5 ماهگی چهار دست و پا میرفت

از ۶ الی ۱۰ ماهگی