۱۲ پاسخ

سلام ببین زردیش رو چند اومده زیر ده بیاد دیگه خطرش کم میشه دکتر به من زیر ده اومد با دستگاه قطره داد بهش دادم ولی تا کی چشم و بدنش زرد بود میبردم دکتر میگفت زردی شیر مادر هستش نگران نباش

سعي كن ليمو شيرين خيلي بخوري بچه رو هم با عرق كاسني بشوري تند تندم شيرش بده

مرتب شیر خودتو بهش بده تاازبدنش دربره...

بایدببریش آزمایش ببینی عددزردیش روچنده فقط تامیتونی شیرتوبده بخورچیزای گرم هم زیادنخور لیموشیرین خاک شیر اینابخوراب اناربخور

سلام عزیزم بیمارستان بستری بوده؟!منم پسرم زردی داشت بیمارستان بستری شد بعدبازردی10مرخصش کردن حدود یکهفته بعدشم هنوززرد بود بعدخوب شد...البته من هم خیلی بهش شیر دادم هم هرروزبهش یک قاشق آبلیموشیرین میدادم هم ترنجبین وشیرخشت.هم اینکه پاهاشو باعرق کاسنی و شیرشستشو دادم خیلی خوب بود زودزردیش اومدپایین

منم زردی داره ۱۵/۵بود حجامت پشت گوش انجام‌دادم دستگاه هم‌بردم‌ی روز بعد ۱۰شد‌حالا الان دوباره دارم‌میبرمش‌چک‌شه

اگر دکتر بگه نداره نگران نباش

سلام زردیش چقده

زود ب زود بهش شیر بده تا دفع کنه و اینکه انگشتت رو روی پیشونی یا بدنش ی فشار کوچیک بده و بر ا اگر جاش زرد شد یعنی زردی داره

اگر فقط صورتشه اشکال نداره کمه

ببر آزمایش بده زیر 10بود ببرش دکتر دارو واسش بنویسم بالای 10 دوباره دستگاه

عزیزم اگه زردیش بالا باشه خطرناکه.حتما پیگیر باش و براش بیلی ناستر بخر