۵ پاسخ

برای من ک معجزه کرد دخترم از ی ماهگی استفاده کرد تقریبا میشه گفت الان خوب شده

سلام من برای دخترم تحویز کرد دکتر ولی اس امپرازول رو ندادم ... خودم حبوبات و لبنیات و گوجه و پیاز خام و بادمجون و کیوی و مرکبات نخوردم یا در حد خیلی خیلی کم هر از گاهی خوردم تا شیرم نفخ نداشته باشه.
دل دردش از دو ماه به بعد خوب شد خداروشکر اما دومتیدون رو بخاطر حالت تهوع و برگشت شیر هنوز میدم و تاثیر داره .
البته طب اسلامی هم رفتم گفتن دو سه روز دو سه سی سی شیر بز بده که دادم بعد از اون دلش خوب شده فقط تهوع داره.

من امپرازول بهش میده واقعا خوبه براش

من ازامپرازول استفاده میکنم برای پسرم خیلی خوبه چندروزی کمش کردم دوباره به شکل قبل برگشت دوباره زیادش کردم فعلاکه بهش میدم حالااگه متوجه بشم که رفلاکسش بهترشده کمش میکنم...

سلام عزیزم چطور فهمیدین کوچولوتون رفلاکس داره ؟میشه علائمش رو بگین