۸ پاسخ

ترنجبین دم بزار بده بهش ، ابم بهش بده

ترنجبین دم کن بده بخوره زود شکمش کار میکنه شیر خشت هم خوبه

با روغن زیتون دورنافشو دورانی ماساژ بده
بعد اگ میتونی لبو بخورخودت سریع کارمیکنی
پدی لاکت هم خوبه

من دکتر اصلا اجازه نداد مقعد دخترمو تحریک کنم،گفت تا ۱۰ الی۱۴ روز طبیعیه بچه مدفوع نکنه،هرچی گفتم اذیته گوش نکرد،گفت بزرگتر بشه خودش خوب میشه و واقعا هم بعد از دوماهگیش خوب شد

یعنی شکمش سفته؟؟خب یکم نبات داغ بهش بدین خوبه خواهرزاده منو 6 روز ب خاطر مدوفوع نکردنش توبیمارستان نگه داشتن بهش دادم یک ساعته مدفوع کرد بعدم مرخصش کردن روزبعد

باروغن زیتون بطرف عقربه های ساعت شکمشوچرب کنید..حتمابهش آب گرم بدین بخوره. اگ بتونین یکم کره شیاف کنین براش هم عیبی نداره

هیچ کاری نمیتونی کنی عزیزم

وای منم نمیدونم چیکار کنم مدفوع کنه روغن امتحان کردم کار ساز نبود