۱۰ پاسخ

سلام. اگر شیر خودتون بخوره تا 15 روز طبیعیه
البته اگر اذیت نیست. اگر اذیته یک قاشق روغن زیتون بخورید خودتون و پشتشو با روغن زیتون چرب کنید

با روغن زیتون سوراخ پشت بچه رو ماساژ بده و دورنافش رو جهت عقربه های ساعت

سلام تا ده روز اشکالی نداره مربوط به تغذیه خودت هم میشه یکم آب جوشیده ولرم بهش بده

اشکالی نداره ولی برا اینکه شکمش کار کنه یکم ترنجبین با آب جوش بده بهش

شیرخشک میخوره؟؟باید کارکنه وگرنه اذیت میشه توشیرش چندقطره روغن زیتون بریز

سلام نه عزیزدکتر میگفت تا۹ روز عادیه دفع نکنن

اگه درد نداره عاديه

نه عزیزم نگران نباش، کاملا طبیعیه

شیر خودتو میخوره؟اگه شیر خودتونو نیخوره تا یک هفته ایرادی نداره

نه اشکال نداره .منم پسرم شیر خودم میخوره دکتر گفت تاهفت روز اشکال نداره.