۹ پاسخ

عزیزم خوب بچه وقتی به دنیا میاد گریه میکنه اون بچه ای که گریه نکنه مشکل داره...دیگه فکرای بد نکن برای خودت و بچه خوب نیس

نه نگران نباش این فکرا طبیعیه بعدزایمان

نگران نباش اگه چیزی بودکه بچتونگه میداشت

بعد از زایمان ، وقتی نوزادو میبرن کاراشو انجام بدن ، توسط متخصص اطفال ویزیت میشه و همه علائمو چک میکنن و اگه کوچترین مشکلی وجود داشته باشه اولا اجازه ترخیص نمیدن ثانیا میان کلی برای مادر و همراهش توضیح میدن و نحوه مراقبت ها بر اساس اون مشکل آموزشِ کامل داده میشه. پس از این بابت خیالت صد در صد راحت باشه. بچت هیچ مشکل و نقصی نداره و کاملا سالمه. مبادا با هر گریه و بی تابیش فکر کنی مشکلی هستا...! مواظب باش دچار این وسواسِ فکری نشی. گریه کاملا طبیعی هستش برای نوزاد. خیلی ها شنیدم میگن سر بچه اولمون خیلی حساس بودیم به کوچکترین گریه اش اما بچه های دوم و سوم که اومدن دیگه فهمیدیم که خیلی از این گریه ها طبیعی هستش و نباید انقد اعصابمونو خورد میکردیم. شما هم سعی کن آرامشتو حفظ کنی موسیقی ملایم گوش بده، استراحت کن، و خودتو بابت هیچی سرزنش نکن. تو بهترین کاری که در توانت بوده رو انجام دادی تو همه مراحل پس دیگه نتیجه رو بسپار به خدا

اگه مشکلی داشت اصلا مرخص نمی کردن نگه میداشتن پس‌ همه چی خوب بود

طبیعیه منم حال و هوای شمارو داستم اما یاد گرفتم بسازم ش به خدا از اون روز خیلی اروم شدم خیالهای بیخودی نکن عزیزت صحیح و سلامت ه

زایمان اول برا همه سخت تره. بعدشم بجای این فکرا بشین با بچه ت بازی کن حرفای خوب خوب بزن انرژی و فکرای منفی که از بیفکری میادرو بزار کنار اون بچه هرچقدرم کوچیک باشه و نبینه حس میکنه حسس رو تقویت کن گلم

اگ مشکلی میخاست داشته باشه بعد از زایمانت مشخص میشد نگران نباش اصلا

ازین فکرا طبیعیه من ازتو بدترم