۲ پاسخ

از پیش خودت نخور اگ دکتر داده استفاده کن

برای بارداری میدونم ضررنداره ولی خیلی شیرینه

سوال های مرتبط

مامان لیمو مامان لیمو هفته بیست‌ودوم بارداری
مامان پسری و تودلی مامان پسری و تودلی هفته سی‌وششم بارداری
آواتار مامان آروین 👶💕 مامان آروین 👶💕 آروین 👶💕 هفته سی‌وهشتم بارداری
من که سرما خوردم دکتر بهم داد، فک نمیکنم مشکلی داش ... ادامه پاسخ
مامان معجزه مامان معجزه هفته بیست‌ویکم بارداری
مامان زهرا مامان زهرا هفته بیست‌وچهارم بارداری
مامان دخمل👧🏻🩷 مامان دخمل👧🏻🩷 هفته بیست‌وچهارم بارداری
آواتار مامان امیرحسینم و دخترکم مامان امیرحسینم و دخترکم امیرحسینم و دخترکم هفته سی‌وهفتم بارداری
عزیزم امگایی که توی بارداری مصرف میشه باید بدون جی ... ادامه پاسخ
مامان فاطمه مامان فاطمه هفته سی‌وششم بارداری
آواتار مامان دردونه مامان دردونه دردونه هفته بیست‌وپنجم بارداری
تا جایی که من خوندم، از ماه چهارم حتما باید قرص آه ... ادامه پاسخ