۶ پاسخ

دختر منم دقیقا همینه
منم قطره کولیکید و پدی لاکت میدم
موقعی که دل دردش شروع میشه که اصولاً شب هاست با شیوه های مختلف آرومش میکنم ،از ماساژ شکم و گرم کردنش گرفته تا قنداق کردن و ...
ولی اکثرا قنداق میکنم و میبرمش کنار هود آشپزخانه تا یکم آروم بشه
این بهتر جواب میده،گاهی هم میذارم توی ننو و صدای سشوار ضبط شده براش میذارم

پسر منم همینه جیگرم کباب میشه وقتی زور میزنه خودمم هیچی نفاخ نمیخورم ، دکتر میگه دورش باید بگذره

کودکت کولیک نیست
یکیم تا چهلم نوزاد اکثرا گریه میکنه مامانم میگه نوزادی که گریه کنه سالمه خوب بچه گریه میکنه دیگه
پسر من تا دوماه تولدش شبا سه ساعت مشخص گربه میکرد نگرانش نباش خوب میشه موقته

خودت غذاهای نفخ دارنخور

تو همین گهواره یکی ب من شکر سرخ بده ب بچه یکمی بش دادم خیلی خوب بود

دقیقا پسر منم مثل بچه شماس کاری نمیشه کرد باید این دوران رو بگذرونن