۱۱ پاسخ

دومی درسته، چون اعضای بدن بچه کامل تر شده

ای جوووونم😍😍😍خیلی خوبه که 🌹من یه دختر دارم سیزده هفته بهم گفت بیشتر به دختر میخوره اینقدر ذوق دارم هنوز نرفتم سونو،دختر پسر فرقی نداره فقط سلامت باشند ولی دختر خیلی خیلی عشقه😍😍😍

عزیزم عشق کن با بچه ات، خداروشکر کن سالمه بخدا فرق نمیکنه دختر و پسر خدا کنه عاقبت بخیر باشن و یه آدم سالم و به درد بخور در آینده.
تازه دختر بیشتر بدرد آدم میخوره میشه دوستت در آینده، تربیتش هم خیلی راحت‌تر از پسره

سنوگرافی معتبر برو برای اطمینان خودت

منم ان تی گفت شبیه پسره . ۱۶ هفته سونو داشتم گفت ۹۹ درصد پسره . یعنی انومالی ممکنه تغییر کنه؟

دومی درست تره دیگ

عزیزم آنومالی درسته ودقیقه.چون پزشک اندام ومیبینه ودقیق گزارش میکنه

اااا منم غربالگری اول گفتن پسره احتمالا، ۲۷ ام میرم آنومالی انشالله، یعنی ممکنه دختر باشه؟؟😁🤭😍 جفتشو دوس دارما انشالله سالم باشه فقط ، ولی ته دلم میگم دختر😁

دومی دقیق و درسته.

عزیزم غربالگری دومی اصلی هس

غربالگری دوم 100درصد درسته عزیزم