۵ پاسخ

الگوی حرکتی بچه ها باهم فرق داره

سلام عزیزم، هرکس حرکت نی نی ش منحصر به فرد خودش هست، یکی ضربات محکم تر هست یکی آهسته تر، باید هيچوقت خودت رو با کس دیگه مقایسه نکنی،اگه همیشه حرکاتش همینجوری سنگین هست اشکال نداره ،مدلش اینجوری هست ،قربون صدقش برو که تکون میخوره برات

ببین به جفتت بستگی داره بعصی جفتا قدامیه یعنی جلویه تکون ها رو کمتر متوجه میشی بعضی جفتا پشته خلفیه وتکونا رو حتی از روی شکم هم میتونی حس کنی

منم اینجوری تکون میخوره اون لگد زدن برای ماه های اخره که بچه بزرگ شده قدرتش بیشتره...الان مثل ماهی اروم تکون میخوره

دوست عزیز
بچه ها باهم فرق دارن من‌ پسرم اینجور بود خیلیییی کم‌تکون‌میخورد جوری‌ک‌همش میرفتم برای نوار قلب
ولی الان دخترم شیطونه
اصلا نگران‌ نباش