۷ پاسخ

سلام، حتماً برین دکتر، اشتباه منو نکنین، همه می‌گفتن بزرگ شده جاش تنگه کم تکون میخوره، بعد دیدم چند روزه تکوناش خیلی کمه رفتم نوار قلب گرفتن، ضربانش سینوسی بود و اورژانسی سزارین شدم
شمام حتماً برین دکتر که خیالتون راحت بشه

چیز شیرین بخور از سمت چپ بخوابه ببین تکونس خوب میشه آگه همینطور بود برو ی چکابت بکنم بینارستان

یه چیز شیرین بخور و شکمتو یه ماساژ نرم بده که اگه خواب بود بیدار بشه و به پهلو چپ دراز بکش توی ۲۰ دقیقه اگه ۲ تا تکون خورد خوبه حتی تکون کوچک یا یک ساعت ۴بار
اگه نشد یه ساعت دیگه امتحان کن بازم جواب نگرفتی برو دکتر تا صدای قلبشو چک کنن

هر یکساعت چهار حرکت عمده باید داشته باشه حتی در حد یه لگد کوچولو مخصوصا بعد غذا

بچه من امروز یکی دوبار اونم با دست زدن به شکمم شیرینی خوردنم تکون خورد اونم به زور جاشون تنگ شده

نه عزیزم نگران نباش هفته های اخر وزن میگیرن دیگه حرکاتشون کمتر میشه جاشون تنگه

سلام والا ادم نمیدونه این حرکتای نی نی چجوریه اخه میگن اخراهم جاشون تنگ میشه
میخوای یک خوراکی بخور روی چپ تا یکساعت بخواب ۴تا تکون ریزم که بخوره اوکیه