۵ پاسخ

خوبه که زیاد اضافه نداری همونم بعد زایمانت میره من دوران بارداری۲۰ کیلو اضافه کرده بودم 🤦‍♀️چند روز بعد زایمانم رفتم وزن ۱۲ کیلو کم کرده بودم الانم که بخاطر شیردهی وزنم داره کم میشه

دیگه توی کرونادفکر نکنم کسی حواسش به وزن و ظاهر کسی باشه همه فکر اینن که شام بخورن برن

من که شش روزه زایمان کردم از روز اول شکم بند بستم الان دیگه شکمم نمونده

خیلی میتونی کم کنی سه ماه
حتما رژیم اصولی بگیر و ورزش رو اصلا ترک نکن خصوصا ورزش های هوازی
گن ساعت شنی هم خوبه

من تو دو ماه ده کیلو کم کردم بار رژیم