۷ پاسخ

خیلی نخورین سردی میکنین ،،، درحد یه وعده بعد چند وقت اشکال نداره ، یه خرما هم بعدش بخورین

قضیه همون جیوه تو ماهی است و سردی طبعش، دکتر واسه سه ماهه سوم قرص امگا ۳،۶،۹با هم داره نوشته چون بهم نمی سازه به خاطر سردی زانو درد میشم

شوهرم اورده نمیدونم چیه ولی استخون نداشت

گلم ماهی جیوه بالا ضرر داره واسه جنین
ماهی بدون جیوه بخورید مثل قزل الا

ماهی های کم‌ جیوه مثل سالمون و قزل الا در حد دو بار در هفته خیلیم خوبه عزیزم

فایده داره اما ماهی هایی که درصد جیوه ی کمی دارند مثل ماهی قزل آلا

سالمون وقزل خیلی عالیه