۴ پاسخ

سلام عزیزم دستگاه اوردی خونه؟

چند ساعت اول همینجورین بعد عادت مکنن بهش شیر بده عاروقشو بگیر بخوابانش بعد بزار تو دستگاه

من دکترم بهمون قطره دیفن هیدرامین داد گفت اگه تو دستگاه بی قراری کرد انو بهش بدین ولی بی استفاده شد،سیرش کن شیرخشکم بده،ابجوشیده سرد شده هم حتما بده چون دستگاه اب بدنشو میگیره تاول نزنه.

سلام. من شیرخشک میدادم که کامل سیر بشه بخوابه . تا بیداره نزار چون چشم بندش میزنه کنار چشمش نباید نور ببینه ضرر داره . حتما هم چشم بند مشکی بزن