۷ پاسخ

من از هفته۷دارم استفاده میکنم
اینجوری نشدم

سلام آره واسه منم سردردوتهوع اومد چندروزبعد سردردم رفت ولی تهوع موند

نه شیاف فقط برای جلو گیری از لک و محکم کردن جنین تو رحم

منم استفاده میکنم ولی نه اصلا اینجوری نمیشم. خب اون بخاطر بارداریت هست که اینجوری میشی. من حالت تهوع خیلی خیلی کم دارم و میلم به گوشت قرمز کم شده و نمیتونم بخورمش. ولی استفراغ اینا ندارم.

اره منم نداشتم تا استفاده کردم و شروع شد و سر دردم خیلی زیاد شد به دکترم گفتم گفتن از همین شیافه هس بخاطر هورمون زیادی

ن شاید ویارت تازه شروع شده

ن فکر نکنم عوارض شیاف باشه