۴ پاسخ

تپش قلبتم که از عوارض همین قرصیه که استفاده میکنی به مرور بدنت عادت میکنه

سلام عزیزم، دکتر منم بهم شیاف داده بود که هر شب استفاده کنم دلدرد کمر دردم و مینداخت ولی عوضش خیلی عوارض داره که نمیشه کاریش کرد باید چند وقت تحمل کنی بعد چند وقت بدنت عادت میکنه

سلام گلم شیاف از راه مقعد بزن خوب میشی اون قرصهاوقتی باخوردنشون تپش قلب میگیری نخورتادوبارهذبرودکتربگوحالموبعدمیکنن

سلام عزیزم
شیاف هرشب موقع خواب
امپولم که گفته درد داشتی بزن
قرصم هر۱۲ساعت بخور