۷ پاسخ

پسر من ۱۱ شب تا ۸ صبح می‌خوابه ۲ مرتبه هم خودش برا شیر بیدار میشه

عسل كل شب٤باري بيدار ميشه😂

پسرمنم شب تا صبح میخوابه. فقط صبح ساعت 5 بیدار میشه شیر میخوره باز تا ساعت 10 میخوابه

منم همینطوریه عزیزم.خودمم تنبلی میکنم پاشم نصف شب بیدارش کنم شیربدمش.ولی بچم وزنش کمه فکنم ب خاطر همینه😥

عزیزم خیلی خوبه که میخوابه اصلا بیدارش نکن به هیچ عنوان هر موقع گشنش بشه بیدار میشه صددرصد سیره خوابشو بهم نریز

خوشبحال هرکس که اینطوره...توت فرنگی تا صبح سه چهار بار میخوره

خودت بیدارش کن هردوساعت نی نی هنوزکوچولو بایدبخوره بعد۵ماه بیدارنشه طوری نیس