۷ پاسخ

مادرایی که اطلاعات کافی ندارید لطفا ب راحتی نگید از شیر بگیرش.....

عزیزم مسئله از شیر گرفتن نیست اون طفلی یه مشکلی داره که اینجوری میکنه.دختر منم همینطوری بود بردم دکتر الان خداروشکر خیلی بهتر شده

نه عزیزم کار اشتباهیه ، شما باید دلیل نخوردن رو پیدا کنی نه اینکه شیر رو قطع کنی ....
تا دو سال باید شیر بخورن حتما . اثر شیر مادر تا 120 سالگی تو بدنش هست.
شاید بخاطر دندوناش ، یا رفلاکس یا حساسیت غذایی باشه. اگه مقطعی هست که همه بچه‌ها کم اشتها میشن ولی اگه خیلی وقته باید ببری دکتر دلیلش رو پیدا کنی

علت نخوابیدنشم گرسنگیه چون بچه سیر نیست که بخوابه و شیرم که سیرش نمیکنه . حتما با یه پزشک مشورت کنید گناه داره طفل معصوم و از شما که دیگه هیچی باقی نمیمونه .خواهرزاده منم همینطوری بود پدر خواهرمو دراورده بود اخر از شیر گرفتش راحت شد.

اگه از شیر بگیریش غذا میخوره.بهش شیرخشک بده.ببین چی دوست داره براش درست کن.حتما هم با دکتر مشورت کن

شاید میخواد دندون دربیاره

سلام‌ عزیزم
خب خیلی بده که غذا نمیخوره اینجوری ضعیف میشه و خوب وزن نمیگیره .ما یکی از آشناهامون پزشک اطفال بود خدا رحمتش کنه همیشه میگفت نهایت تا ۱۵ ماهگی شیر بدید بعد قطعش کنید که بچه به غذا بیفته و جون بگیره .بنظرم با پزشک دخترتون مشورت کنید تا اگه صلاح میدونه از شیر بگیریدش .