۹ پاسخ

سلام .من پسرم وقتی 35روزه بود ختنه حلقه انجام دادم ۵روز هم حلقه افتاد با وجود تنها بودنم اصلا سخت نبود و اذیت نشدم نگران نباش عزیزم

چرا اینقد دیر
ما زیر ۱۰ روز بچه را میبریم که سریع خوب بشه و بچه چیزی متوجه نشه

عزیزم اگه گذاشت حتما پاهاشو قنداق کن که خیلی تکون نده دکتر بهت پماد آد میده مرتب بزن براش.یکی دو روز اول بچه خیلی بی تاب میشه نگران نشی عادیه شازد شیرشم کمتر بخوره سومین روز دردش و بی تابیش خیلی کمتر میشه.ان شاالله بسلامتی باشه

من پسرمو۱۱روزه ختنه کردم دوشب اذیت شد.یسری پماد داده بود شب اولم پوشکش نکردم

ببر لیزری ختنه کن خیلی خوب راحته منکه خیلی رازی بودم کمتراز سنتی یا حلقه ایی دردسر داره بچه هم عذاب نمیکشه

عزیزم چقدر دیر من دوهفته به دوماهگی پسرموبردیم ختنش کردن مدام هم باپماد چربش کردم تا۳روز زیراب نبردمش ۹روزه هم افتاد مای بی بی بزرگ هم پاش کردم

زودتر ببري بهتره ، هر چي بزرگتر شه دردش بيشتر ميشه ، من ٤١ روزه بردمش براي ختنه
هر روشي فرق داره وخودشون براتون توضيح ميدم

من ۳ماهو۴ روزش بودبردم حلقه گذاشتیم براش ۵ روزام افتاد پمادیم ک دکترمیده روبزن دورحلقه زودخوب میشه نگران نباش

مبارک
فقط با خودت استامینوفن ببر قبل عمل بهش بده
پسر من سه ماهگی ختنه شد یک هفته هم خوب شد
مراقبتشم تا دوروز اب به بدنش نخورد بعد دوروز هر روز حمامش کردم روز ششم هم حلقه اش افتاد