۴ پاسخ

ببر دکتر .بدون تجویز پزشک هیچ نوع دارویی سرخود بهش نده خطر داره

عزیزم مطمئنی ،شاید آب دهنش باشه قورت نداده تو گلوش می مونه بخاطر دندون اگ همیشه میشنوی سینش صدا میدا پیگیری کن

سلام عزیزم به بچه زیر شش ماه به هیچ عنوان دارو سرخود ندید ، حتما ببرید پیش پزشک معاینه بشه . ممکنه رفلاکس داره و اصلا ربطی به سرماخوردگی نداره

سلام بهتره ببری دکتر ولی پسر منم سرفه میکرد آزیترومایسین دادم خوب نشد بعد چند روز دیدم به خاطر دندونش بود