۷ پاسخ

پسر منم‌ اینجوریه

منم بچم رفلاکس داره تشک آنتی رفلاکس گرفتم و یه دوره ی۲۰روزه دارو خورد بهتره شیرشم از اول خوب میخورد قبلا بالا میاورد ولی الان بهتره فقط موقعی که چشمت بهش نیست و تو خواب به پهلو بخوابونش

اما اینم بگم ریفلاکس ب این زودیا خوب نمیشه و دخترم هنوزم روزی چندبار بالا میاره.داروهاش برا اینه ک وقتی بالا اورد اسید گلوشو نسوزونه و اذیتش نکنه.

پسر منم هردوسه ساعت شیر میدم با شیرخودم سیر نمیشه شیرخشک نود سی سی میدم ولی وزنش جلو نمیره

اتفاقا دختر منم ب شیر نه نمیگه ریفلاکسم داره.پدی لاکتم بهش اثر نکرد چون عصاره ی پرتغال داره بدترش میکنه
دکتر دخترم بهش ی قرص و ی قطره داد ک خداروشکر خیلی بهتره

سلام دختر منم رفلاکس داره و تمایل به شیر خوردنش زیاده در واقع دوست دارن که مک بزنن ولی خب سعی میکنم فاصله شیر دهیم دو ساعت یکبار باشه تا شیر قبلی هضم شه
دارو هم بیو لاکت و امپرازول بهش میدم با اینکه هنوزم شیر بالا میاره ولی گریه هاش کمتر شده

وای نگو دلم خونه خواهر. من از شیشه وا زده ب خاطر رفلاکس بیچارم کرده😭