۸ پاسخ

عزیزم تو هفته شما این دردا همه علایم زایمانه ، فرشته کوچولوتون می‌خواد بدنیا بیاد حتما با پزشکتون تماس بگیرین یا برین .بیمارستان. نگران نباش

وای منم همین حال و دارم شکمم سفت شده هر یه رب ساعت دردم میگیره کمر درد شدید دارم طبیعی هست عزیزم دکتر من گفت اگه هر پنج دقیقه شد بیا بیمارستان تو هم درد ها زمان بگیر

با بیمارستان مشورت کنید. بهتون میگن که کی بیایید

عزیزم این دردا تو این هفته های آخر طبیعیه...استرس نداشته باش و برای دردایی که داری تایم بگیر اگه شدید شد و زیاد حتما برو زایشگاه

طبیعیه دلیل خواستی نداره جاش تنگه خودش و جمع میکنه درد زیر دلت و واژنتم برای اینکه نزدیک زایمانته دیگه هفته ۳۹ هستی

عزیزم خب اینا توهفته شما علائم زایمانه، ب دکترت اطلاع بده یا برو زایشگاه معاینت کنن

علائم زایمانه دیگه عزیزم، چک کن هر چند دقیقه اتفاق میوفته

علائم نزدیک شدن به زایمان