۳ پاسخ

سلام عزیز کانال؟؟ اگه میشه لینگشو بدید ممنون

واقعا عالی بود ممنون‌صدتا مفید بود 😍

خییییلی خوب بود عزیز

سوال های مرتبط

مامان مهلا سادات مامان مهلا سادات ۱ سالگی
#غذای_کمکی

🍲سوپ کدو حلوایی🎃

مناسب برای پایان 4ماهگی به بالا 🔸برای کسانی که از 4 ماهگی شروع به دادن غذای کمکی به کودک کرده اند🔸

1⃣تکه ماهیچه 🍖گوسفندی 🐏 را با 3⃣ -4⃣ تکه کوچک کدوحلوایی🎃 و 1⃣ عدد سیب زمینی متوسط و چند برگ گشنیز 🌿 همه رابا 1⃣ لیوان آب روی شعله میگذاریم و اجازه میدهیم به آرامی بپزد. همه مواد را در میکسر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. در انتها میتوان چند قطره آبلیموی🍋 تازه به غذا بیافزاییم. نوش جاااان😚

📝نکته :
1) کدو حلوایی تب 🤒 بر است، سینه را نرم و سرفه را آسان میکند. کدو برای درمان قولنج مفید است و مغز🙄 را تقویت میکند. ضمنا ملین خوبی است و در رفع یبوست تأثیر زیادی دارد. چون کدو به آسانی پخته میشود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف، کودکان، افراد سالمند و افرادی که دچار عفونت شده اند و دوره نقاهت را میگذرانند،است.
معمولا با شروع غذای کمکی کودکان ممکن است دچار یبوست شوند که کدوحلوایی این مشکل راحل میکند.
2) سیب زمینی و گشنیز 🌿را خرد نشده داخل سوپ بیاندازید و در انتها میکس کنید. سیب زمینی را بعد از پخته شدن سوپ، پوست بگیرید و با مواد داخل میکسر بریزید تا ویتامین c آن بیشتر حفظ شود.
3)فراموش نکنید که هرچه برای آب پز کردن مواد غذایی از آب بیشتری استفاده کنید و زمان جوشاندن را افزایش دهید، ویتامینهای محلول در آب بیشتری از بین میرود. پس به اندازه آب بریزید.

🍃🍂🌸🍃🍂🌸🍃🍂🌸

🦋دوستاتون رو به کانال خانواده بزرگ ما دعوت کنید🌱

به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇
http://eitaa.com/bano_sadeghy

در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇
https://rubika.ir/banosadeghy

(از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)