۴ پاسخ

مت پسرم اگزما زده بود روی گونه هاش شدید بود. بردم دکتر گفت الژیه و محدودیت غذایی برام گذاشت و داروی ضد حساسیت و کرم براش تجویز کرد. حتما ببرید پزشک ببینه تا دارو بده بهش سریع خوب شه چون بچه درد داره و نمیتونه بخوابه خودتونم اذیت میشید

به من نگفت آلرژی یا هر چیزی حتی خودم پرسیدم اگزماست گفت اگه باشه هم خوب میشه ولی کلافه شدم از این کارش

دخترمن اینطوری بود دکتر گفت الرژیه کرم داد و اینکه رژیم داد لبنیات اجیل ماهی و سویا گفت نخورم خوب شد

اگزما داره . شاید به پروتئین گلوی حساسیت داره . رفلاکس هم داره ؟