۵ پاسخ

نی نی منم ۱۷۰۰بود دکتر گفت خوبه

هنوز وقت داری رشدش بدی بستی .موز .آجیل. زیاد بخور همش دهنت بجنبه ۱ وعده شام نخور ۲ بار بخور بعد این که شام خوردی ۳ ساعت بعد دوباره تکرار کن

کم نیس که زیاد نرمالش همین حدوداس دیگه،برای وزن گیری خامه و بستنی و آجیل و خشکبار خیلی تاثیر داره عزیزم

سلام عزیزم بستنی .معجون.کباب .جوجه .ماهی .خرما.مغزیجات اینا واسه وزن خیلی خوبه مخصوصا کباب و بستنی

ببین منم وزن بچم کم بود ولی دکتر بهم لیدی میل و اینا نداد،منم تغذیمو تغیر دادم کمتر برنج و ماکارونی خوردم بیشتر پروتیین و حبوبات و مغزیجات و گردو و اسفناج و تخم مرغ،یه بخشیش جبران شده الانم همینو میخوام ادامه بدم