۸ پاسخ

یه ذره روغن زیتون بده قطره پدی لاکت بده

سلام عزیزم نگران نباش دکترم بیخودی نبریش
صابون بزار تو مقعدش خب دستشویی میکنه بگم چیکار کنی ؟؟اصلا ضرر نداره هااا بهتر از دکتره

تو غذاش ی کوچولو روغن زیتون یا کره بنداز

بیین عزیزم
من با روغن زیتون شکمشو ماساژ دادم تو غذاش ریختم فایده نداشت دکتر بردمش قطره داد فایده نداشت
مامان بزرگم گقت یه صابون نو صابونی که استفاده نشده بردار یه تیکه از صابونو با چاقو بتراش یکم بزرگتر از دونه برنج بکنش
بعدش روغن بهش بزن بزار داخل مقعدش
ببین دقه نکشیده دستشویش هرچی مونده تو دلش میزنه شدید بیرون بچت اروم میگیره هیچ ضرری نداره من چند بار انجام دادم دیگه یبوست نمیگره خداروشکر

عزیزم پسر منم اینطوری بود دو بار ترنجبین دادم حل شد ،برنجم از غذاش حذف کردم و یه کم روغن زیتون هم دادم ،خدارو شکر خوب شد ،اگه فقط شیر میخوره ترنجبین خوبش میکنه

سلام رازیانه پودر کن براش یکم بزار دم بکشه بعد که ته گرفت یکم از آبش با سر قاشق بهش بده یکمم نبات میتونی بریزی داخلش من واقعا اینکارو میکنم خیلی هم تاثیر گذار بوده

شیاف کودک بگو ۶ماهه تو داروخانه

من بردم دکتر قطره بایولاکت داد و گفت تا زمانی که مدفوع مثل پشگل نباشه اسمش یبوست نیست.