۸ پاسخ

سلام صب بخیر.بستنی و مغزیجات بخورید برای وزن گیری جنین.و اینکه میگن غذا بیشتر بخور دونفری و هرچی بیشتر بخوری بچه چاق ترمیشه اشتباهه

سلام وزن مادر ربطی به وزن جنین نداره عزیزم اصلا نترس وزنش خوبه و جای نگرانی نیست قراره بری وزنگیری که اگه کم بود بعد خود پزشکت میگه چیکار کنی وزن بگیره به چیزای بد فکر نکن اصلا

آجیل خام، سویق گندم و جو، سویق سنجد

بستنی هم شنیدم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه

شیر خرما
مغزها مثل پسته بادوم گردو
بستنی
میوه و ابمیوه طبیعی مخصوصا موز و سیب
شیرینی خامه ای

سلام ابجی، بیا سیب زمینی اب پز کن کره هم نیم گرم کن روش بریز قاشق قاشق بخور ، ب من گفتن بچه وزنش میره بالا ، موز هم خوبه ، اگه اونجا خرما هس روزی چنتا خرما بخور ماست میگن خوبه ،

نه ربطی به وزن خودت نداره
مغزیجات. بستنی.شیرموز. دلستر.عدسی.شیر.میوه.جوجه کباب .گوشت گوساله .
اینا خوبن واسه وزن گیری

سلام وزن گیری من رو میگن خوب نیس ولی خداروشکر بچه خوبه اصلا ربطی نداره
فندق و پسته و گردو و در کل آجیل خوبه
تخم مرغ آبپز
سبزیجات .زیتون
بستنی .خرما.شیره خرما و توت و انجیر و انگور
موز هم خیلی خوبه
چیپس و پفک و نوشابه و مواد کنسروی و کارخونه ای رو واسه خودت ممنوع کن چون باعث بیش فعالی جنین و تحریک رحم و ضعیف شدن خودت میشه
چون هفته های آخر بارداری هستیم بیشتر غذاهای کم حجم و مقوی و پرکالری رو باید مصرف کنیم .
ان شاء الله ک زایمان خوبی داشته باشی

من امروز سو نو بودم وزنش زده بود۲کیلو۶۸