۶ پاسخ

من میخاستم بگیرم ولی خود داروخونه گف اینا چون خارجیه دیگه تعدادش خیلی محدود شده بعداز چند وقت بخاین سرشیشرو عوض کنین دیگه ممکنه گیرتون نیاد و همینکه سر شیشه هاشم گرونه،،،،من از بی بی لند استفاده میکنم خیلیم راضیم چون سوراخ سرشیشه مثل سینه مادر میاد و نی نی سینرو پس نمیزنه

بله چیکو خوب بوده من هر دو ماه سر شیشه متناسب با سنش عوض کردم

آره، اصلنم راضی نیستم

بله خوبه

من استفاده کردم ولی خیلی ازش شیر میومد خوب نبود الان از اونت استفاده میکنم خیلی بهتره

آره من استفاده کردم