۵ پاسخ

اره عزیزم دخترمنج دقیقا همینجوری بود بردمش دکتر گفت شیر خشک ببلاک ای ار بهش بده شیرخودتو بالا نمیاره منم دادمش خداروشکر خوب شد هم شیر خودم میدم خم شیرخشک تازگیا شیرخودم بالانمیاره شیر خشکارو بالا میاره

احتمالا رفلاکس داره عزیزم. دکترشو عوض کن. آخه این چه حرفیه که به یه مادر میزنن

دختر منم اینجوری بود عزیزم شیر خشک ببلاک ای ار رو فقط شب ها بهش میدادم که هم سیر بشه هم راحت بخوابه

نمیدونم اما شاید شیرت طعم بدی میده اگه سیر و پیاز و چیزای بد بو میخوری یا نفاخ میخوری ممکنه این وضعیتو پیش بیاره ، شایدم انقد گزاز معده داره و اروغ داره که موقع اروغ زدن بالا میاره نمیدونم ، برا منم بالا میاره ها ، اما فرقی بین شیر خودم و شیر خشکش نیس هر چی باشه بخواد بالا بیاره بالا میاره.گاهی حتی همه رو احساس میکنم بالا اورده بس ک زیاده. در کل طبیعیه ، ولی اگ فقط واس شیر خودته شاید مشکلی تو شیرته یا معدش قبول نمیکنه ، دکترتو عوض کن

عزیزم حتما یه دکتر خوب ببر
دختر عموی من شیر خودشو اگه نمیداد بچش مشکل معده پیدا نمیکرد
حدارو شکر الان با یه دکتر خوب حالش بهتره
احتمالا نباید شیر خودتو بدی