۵ پاسخ

دست بهترین پستونک هستش.
از قدیم گفتن یه دست آب و یه دست نون.

روانشناسی هم که میگه اگه دست رو ببندیم و نذارین بخوره کلی اثرات بد در بزرگسالی داره

پسر منم همینجوره ولی موقع دست خوردن فوری پستونک میدم اونم فوری میخوره

اشکال نداره یکی دوماه دیگه از سرش میره الان پسر من از وقتی تونست چیزی دستش بگیره هرچی میگیره اسباب بازیاشو میخوره الان دیگه دستش و نمیخوره اینا ی دوره اس برای شناخت‌

چرا دستاشو ببندی😐😐😐ببین عزیزم تکامل رشده همه بچه ها دست میخورن دستاشو مرتب تمیز نگه دار چه اشکالی داره داره کم کم دستاشو میشناسه دخترمنم دست میخوره همش میشورم خیلیم از ملچ ملوچش خوشم میاد

این سیر طبیعی رشد پسرتونه با مکیدن انگشتش داره دستاشو میشناسه چرا میخوای ببندی و جلوشو بگیری؟