۵ پاسخ

اکثر بچه ها اینجورین گلم پسر منم همینجوریه فعلا باید باهشون کنار بیایم خدا قوت

دخترم منم همینجوریه اینقد نق میزنه تا خوابش ببره
بعضی وقتا تا دوساعت طول میکشه ک خوابش ببره
همش چشم و صورتشو میماله و نق میزنه
کلافه شدم دیگه

به نظر من دیر میری سراغ خوابوندنش در حدی که دیگه بچه از خابالودگی به بد خلقی رسیده،تو این سن یک ساعت تا دو ساعت که بیدار باشه دیگه باید بخوابه
گهواره رو‌هم امتحان کن
یکی از دلایلش هم می‌تونه گرسنگی باشه اول قشنگ سیرش کن بعدش بخوابونش

پسر منم ۴ ماهشه اگه دیر اقدام کنم به خوابوندنش همین جور میشه

عزیزم دخترمن تازگی اینجور شده بغل باباش میخوابه بغل من خیلی گریه میکنه