اگه یکم خیلی کم تن ماهی بخورم عیبی داره؟؟

۷ پاسخ

بخور عزیزم من هرچی هوس کنم میخورم😂

بعدش حتما یه چیز گرم مثل نبات داغ بخور چون ماهی خیلی طبعش سرده تا فردا شیرو ماست هم نخور

حالا یخورده اشکال نداره عزیزم هفته بارداری خیلی پایین خطرناکه ولی کلا بخاطر جیوه و سلامت جنین نباید خورد

میگن که خییییلی ضرر داره
منم عاشق تن‌ماهیم ولی اصلا نمیخورم

کنسرو غنی از نمکه مواد نگه دارنده هم داره حالا ماهی جیوه هم داره سعی کن این بار خوردی دیگه نخوردی مثلا تا دو سه ماه دیگه

سعی کنین نخورین. ماهی تن خیلیی جیوه داره.کنسرویجاتم بخاطر مواد نگهدارندشون اصلا خوب نیس

نه عزیزم بخورین نوشه جان