۶ پاسخ

همه بچه هاکه شبیه هم نیستن بچه ی منم اینطوریه هنوز نمیتونه خوب سرشو نگه داره وگردنش محکم نشد ولی چهاردستوپامیره سرشو روزمین میکشه باهاش بازی کنید زیر سینه اش بالش بزارین وقتی میخواین استراحت کنید روی سینه خودتون درازش بدید خیلی تاثیر داره اقام همیشه اینکارمیکرد هنوزم میکنه

تنبله بچمون بذار راحت باشه

وقتی دراز کشیده میخوای بلندش کنی زیر بغلش و بگیر بلندش کن بشینه خودش گردنشو بلند کنه باهاش تمرین کن...

من از ده روزگی باهاش تمرین کردم الان خیلی خوبه خداروشکر

تنبله بچمون بذار راحت باشه

بزار روی بالشت پاهاشو از پشت زیر شو بگیر کمک کن بره بعدش جلو وسایل بازی بزار تشویق شه