۲ پاسخ

قیمت قرص خیلی کمتره تا شربت فقط حواست باشه قرص بزرگسال ندی خیلی زیاده کوجیک بگیر گرده

سلام برا پسرمن ک خیلی خوب جواب داد.بخصوص ک برا استخون هاشم خیلی خوبه دکتر داد بهم
البته شربتش هس ک قیمتش بیشتر و قرصش هم هس ک اگ قرص میگیری باید بگس مخصوص کودکان میخوام گرد کوجیکه و ژله ای رنگشم تقریبا صورتیه.
سعی کن بیشتر براش غذاشو میکس کنی مث پسر من کلم نمیخوره من براش با کلم سوپ میپزم میکس میکنم بعد توش اب لیمو تازه میزنم بعد قاطیش میکنم با ماکارانی شکل دار چون عاشق ماکارانیع اینطوری میخوره
یا مث کیک خونگی درست میکنم توش مغزیجات اسیاب شده میریزم ب حا روغنم کره میزنم خیلی خوشش میاد درصورتی ک کنجد خالی نمیخوره ولی این طوری مزشو نمیفهمه میخوره.
یا پیتزا درست میکنم توش ب جا سویس کالباس مرغ ریش شده یا تن ماهی یا گوشت چرخ کرده میریزم با پنیر پیتزا ک خیلیم مقویه
یا انواع اسنک و سیب زمینی پنیری بچه ها اکثرا خورشت و غذا های اینطوری دوس ندارن
اابته پسر منم نمیشینه بیشتر براش ی جیزی اماده میکنم میزارم بابا کمد میگم غذات تموم شه این جایزته حالا یا ی سک سک یا ی ماشبن کوجیک یا خوراکی یا ی قسمت کارتون مورد علاقش این ها گذریه مث برا ۲هفته بعد دیگ عادت میکنه بخوره