۵ پاسخ

اصلا ب حرف مردم توجه نکن. مردم حرف زیاد میزنن و اینکه ب خودت اصلا استرس واردنکن. من خودم انقد ک گفتن بهم استرس زیادی دوبار بیمارستان بستری شدم بخاطر درد و دکترمیگفت واسه استرسه.
نزدیک بود زایمان کنم انقد ک میترسیدم ولی دیگ زدم ب بیخیالی اصلا توجه نکن.

چه حرفا چه ربطی داره والا شکم من انقد کوچک بود همه میگفتن بچه ریزه ولی ۳۶هفته کیسه ابم پاره شد پسربطی نداره درضمن بچم وزنش خوب بود ۳۳۰۰

به حرف دیگران توجه نکن یه چیزی میگن به من میگفتن زود زایمان میکتم ولی تا ۴۰ دردم نیومد امپول درد زدن
ان تی درسته

به این حرف ها اصن توجه نکن متاسفانه اطرافیان در این موارد خیلی اظهار نظر میکنن که خیلی هاش منطقی و علمی نیست اصن . بهتر به کفته های دکترت اهمیت بدی فقط و ذهنت رو درگیر این حرفا نکن

هر مردم رو هیچ وقت باور نکن مگه دکترن که زایمانت رو پیش بینی میکنن وا چیزی که سونو میگه دقیقه عزیزم نه پیش بینی مردم