۷ پاسخ

من پسرم معمولادشب دو سه بار بیدار میشه شیر میخوره بعضی وقتا یه بار بیدار میشه اگه هم خواب باشه اصلا واسه شیر دادن بیدارش نمیکنم

خیلی ممنون خانوما

هر وقت خودش بیدا بشه که نمیشه شیرخشک هم میخوره

بستگی به خودش داره ممکن دوساعت یبار یا سه ساعت یا کلا یکبار یا دوبار در شب بیدار بشه،بنظرم نباید وقتی خواب شبانه هست بچه رو به زور برا شیر دادن بیدار کرد ممکن بدخلق بشه

عزیزم دخترم الان۴روزه رفته تو۳ماه هرموقعه گشنه اش بشه خودش بیدارمیشه بوده که بعد۶ساعت بیدارشده براشیرش
نیازنیست شمابیدارشی بچه روبراشیرخوردن بیدارکنی خودش بیدارمیشه عزیزجان

هر 3ساعت یکبار معمولا . ولی به نیاز بچتون نگاه کنید. من هیچوقت بچمو بیدار نکردم برای شیر. هروقت خودش گرسنش میشد نق و نوق میکرد باهمون چشمای بسته و متوجه میشدم شیرش میدادم

من پسرم دوبار درشب بیدارمیشه بعضی وقتام یه بارفقط البته شیرخشکیه