۹ پاسخ

قندش میفته من نمیدونم از کجا میارن😒 خود دکتر اطفال گفت افتادن قند مال هفته های اوله . بچه رو از ۴ ماهگی میشه شیر شبشو قطع کنی دیگه میتونه شب رو ۸ ساعت کامل بدون شیر بخوابه . اگر خودش گرسنه باشه بیدار میشه . بچه فرق شب و روز رو فهمیده داره میخوابه خودمون خوشمون میاد از خواب ناز بیدارمون کنن هی بگن بیا پلو بخور 😐 عزیزم دختر منم میخوابه دکترم گفته هیچ موردی نداره حالا شما اگه خیلی نگرانی از یه دکتر بپرس
قند مند نمیفته نگران نباش

عزیزم اگه خودش بیدار نمیشه لازم نیس بیدارش کنی
اوایل دنیا اومدن برا اینکه قند بدنشون نیفته میگفتن بیدارشون کنین شیر بدین،الان احتیاج نیس بچه ها آگاهن اگه گشنه باشن بیدار میشن.

عزیزم شما باید شیر بدی..گرسنه باشه ممکنه تو خواب قندش بیفته.. دختر منم میخوابه ولی من شیر شو میدم

عزیرم چون سه ماه داره ۶ ساعت زیاد هست ضعف کنه تو خواب خدای ناکرده تشنج میکنه سعی کن تو خواب بده بخوره

خوب نیست این همه مدت قندش میفته نی نیت ساعت گوشیتو بزار بیدارشو بهش بده گناه داره مامان خانم حداقل دوساعت یا سه ساعت یبار

سلام عزیزم نیازی نیست بیدارش کنی گرسنه بشه بیدار میشه

اشکال نداره عزیزم. زیریک ماهه میگن باید بیدارش کنی قندش نیفته بزرگترباشه موردی نداره

سلام پسر منم ۳ماهگی اینجوری بود الان وارد ۴ شده دیگ اینجوری نیس😫 مدام بیدار میشه هر ۱ ساعت و۲ ساعت تا صبح

اتفاقا دختر منم اینجوریه. و برام سواله واقعا.